Nieuws

UPDATE Sneldienst Doeksen

Door Jeroen Pietersma
Met ingang van zaterdag 18 februari zal zowel de veerdienst Harlingen ? Terschelling v.v., veerdienst Harlingen ? Vlieland v.v. en ook de sneldienst weer geheel conform dienstregeling varen. De sneldienstregeling zal dit weekend worden uitgevoerd door de MS Koegelwieck.

---

Oud bericht:

HARLINGEN - In verband met de aanhoudende ijsgang op de Waddenzee zal de sneldienst van Redrij Doeksen in ieder geval tot en met aanstaande vrijdag (17 februari) uit de vaart blijven.

De veerboten naar Terschelling en Vlieland varen nog volgens een aangepaste dienstregeling. Zie gewijzigde afvaarten bij Doeksen.

Vanwege de inmiddels hervatte werkzaamheden om de betonning terug te plaatsen en de te verwachten vermindering van de ijsgang de komende dagen zullen de veerdienst traject Harlingen – Terschelling v.v. en de veerdienst Harlingen – Vlieland v.v. vanaf vrijdag weer conform reguliere dienstregeling varen.

Op vrijdag 17-2-2012 zal er een besluit worden genomen over het al dan niet in de vaart kunnen komen van de sneldienst. Indien de sneldienst nog niet inzetbaar is zal deze worden vervangen door een derde reis van de veerdienst op beide veertrajecten.

|Doorsturen

BuienradarAgenda