Nieuws

Sport- en squashcentrum van Hurck in actie tegen kinderkanker

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN ? De sportleden van sport- en squashcentrum van Hurck komen vanaf morgen in actie tegen kinderkanker. Sport- en squashcentrum van Hurck is ??n van de meer dan vijftig sportcentra die dit weekeinde in actie komt voor Villa Joep. Het fonds tegen neuroblastoom kinderkanker.

‘Sport for Life’ heet de actie waaraan het sport- en squashcentrum ook dit jaar weer meedoet. Drie uur fietsen of zumba voor het landelijke goede doel Villa Joep. Vrijdag om 19.00 uur is de start van de actie en er kan ook per uur meegedaan worden. Ook niet leden van sport- en squashcentrum van Hurck worden hierbij uitgenodigd mee te doen en ook bedrijven in de regio zijn van harte welkom. Meer informatie: 0517-416000.

De Vereniging van Exclusieve Sportcentra organiseert de actie voor de tiende keer. In de afgelopen tien jaar groeide Spin for Life uit naar Sport for Life en van een kleinschalig evenement tot een landelijke gebeurtenis waar duizenden sportleden met veel plezier aan meedoen. De deelnemende centra sporten in 2011 een recordbedrag van meer dan 440.000 euro bij elkaar.

Villa Joep draagt de naam van Joep Steijn uit Voorschoten bij Leiden. Hij overleed op vierjarige leeftijd aan neuroblastoom kinderkanker. Een jaar na zijn overlijden richtten zijn ouders Villa Joep op om geld in te zamelen voor onderzoek naar geneesmiddelen voor deze ziekte.

|Doorsturen

BuienradarAgenda