Nieuws

Restaurant Stoof: lekker eten in huiselijke sfeer

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN ? Per 1 mei is ?t Heerenlogement aan het Franekereind opgesplitst in hotel ?t Heerenlogement en restaurant Stoof, twee aparte v.o.f.?s. Wil van den Bos, Anja Lageveen en Len van der Wende vormen de directie van het restaurant. Wil behoort daarnaast ook tot de directie van het hotel. ?We zijn op Hemelvaart begonnen met het nieuwe concept?, vertelt Wil. ?Onze slogan is: ?Wereldse smaken, ouderwets lekker?. Liefhebbers van lekker eten in een huiselijke sfeer zitten hier goed.?

Op de menukaart van het restaurant staan acht stoofgerechten. Zijn stoofgerechten niet bedoel om in de winter te eten? Wat serveert het restaurant tijdens deze warme dagen? “We serveren nu de lichtere stoof met lam, vis, kalf of vegetarisch. De gerechten op de kaart komen uit warme landen als Portugal, Brazillië of Tunesië”, vertelt Len, die deels in de keuken staat en deels in de bediening. “In de winter serveren we gerechten uit onder andere Nederland, België en Rusland.” De menukaart is dus internationaal georiënteerd.

Lees het volledige verhaal in de HC van vrijdag 25 mei.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda