Nieuws

Pets Place Grote Bredeplaats in andere handen

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN ? Pets Place aan de Grote Bredeplaats 11, is in Harlingen en omstreken al jaren een vertrouwd adres voor dierbenodigdheden. Dreef de zaak eerst op de familie Huizenga, sinds 16 mei zwaait Leonieke Hultzer hier nu de scepter. Ze is afkomstig uit Amsterdam en heeft ruime ervaring in dierenwinkels. Haar grote wens was om zelf nog eens de verantwoording te krijgen over een dierenwinkel, het liefst van Pets Place.

Die kans kwam in Harlingen. Een unieke kans die ze met beide handen aangreep. Op en neer rijden was geen optie. “Dan maar verhuizen”, dacht Leonieke die nu in Sexbierum woont. Hoewel de winkel niet veranderd lijkt, is de basis wel degelijk veranderd. Ook het assortiment is wat uitgebreid en eigenlijk is er op alle gebied wel iets te krijgen, zelfs medicijnen. Bijzonder is de actie die momenteel loopt en tot het einde van dit jaar geldig blijft. Op het hele assortiment, ongeacht reclames, wordt twintig procent korting gegeven.

Voordeel is ook dat er in de nabijheid van de winkel ruime parkeermogelijkheden voor handen zijn. En bij veel spullen is Leonieke niet te beroerd het even naar de auto te brengen, want service staat bij haar hoog in het vaandel. “Het motto van Pets Place luidt dan ook: Blij met de prijs, blij met de keuze, blij met het advies en blij met de service”, zegt de goedlachse onderneemster.

De winkel is geopend maandags van 13.00 tot 18.00 uur. Dinsdag tot en met vrijdags van 9.00 tot 18.00 uur. Op donderdagavond koopavond van 18.00 tot 21.00 uur. Zaterdags van 9.00 tot 17.00 uur. Op maandag, dinsdagmiddag en koopavond wordt Leonieke bijgestaan door Saskia de Lange. Beiden zijn in het bezit van een opleiding dierenverzorging en kunnen u met raad en daad bijstaan.

|Doorsturen

BuienradarAgenda