Nieuws

MIN12 ontwikkelt speciaal Spijkerstadijsje

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - MIN12?Harlingen heeft Spijkerstad uitgeroepen tot goed doel van het jaar. Dit betekent dat MIN12 een speciaal Spijkerstadijsje gaat ontwikkelen; van ieder verkocht bolletje ijs van die smaak gaat er ? 0.05 naar Spijkerstad.

Waar het Spijkerstadijsje naar zal smaken is nog een verrassing, maar het belooft een unieke smaak te worden. Daarnaast wordt er vanaf 8 maart in de ijssalon een speciale collectebus geplaatst, waarin iedereen die Spijkerstad een warm hart toedraagt een donatie kan doen.

“We vinden het leuk om dit jaar het goede doel een beetje dichter bij huis te zoeken”, aldus Willem Koornstra, eigenaar van MIN12 Harlingen. “MIN12 sponsorde Spijkerstad voorheen ook al, maar op deze manier kan de bijdrage, met hulp van alle ijs etende Harlingers, hopelijk verhoogd worden.”

Xpeditie Jungle Stad
De kindervakantieweek Spijkerstaat bestaat dit jaar alweer acht jaar. Ieder jaar komen honderden kinderen bijeen op de Achlumerdijk om daar samen hutten te bouwen en op een prettige en gezellige manier een vakantieweek door te brengen. Dit jaar vindt Spijkerweek plaats vanaf 8 tot en met 11 juli. Het thema van Spijkerstad is dit jaar ‘Xpeditie Jungle Stad’. Vanaf 11 maart kunnen kinderen zich weer aanmelden voor het festijn.

|Doorsturen

BuienradarAgenda