Nieuws

Koken en schaatsen bij Jongerenwerk

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar worden de komende weken naschoolse activiteiten gehouden bij ?t Jongerenwerk. Je kunt je opgeven via jongerenwerkharlingen@hotmail.com of via 0517-239590. Deelname kost een euro, voor het schaatsen wordt vijf euro gevraagd.

Zo is er op woensdag 2 november een Top-stars middag van half twee tot vier uur. Er wordt een act in elkaar gezet die vanaf half vier aan ouders wordt geshowd. Een week later, op woensdag 9 november is er een hip-workshop voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Er wordt een vetcolle hiphop-show in elkaar gezet, van 14.00 tot 16.00 uur. Woensdagmiddag 16 november kunnen kinderen genieten van een zelfgemaakt Poppentheater, ook vanaf vier jaar. Deze show heeft een hoog creatief gehalte, want ter plekke worden het decor en verrassende maskers gemaakt. Met z’n allen maken wij er een spetterende show van.

Een film maken staat op 23 november op het programma, vanaf zes jaar. De middag duurt van 14.00 tot 16.00 uur. In de gymzaal aan het Oud Jaagpad wordt op 30 november van 14.00 tot 16.00 uur een Zwarte Pieten Sportspektakel gehouden (4-12 jaar). Op 7 december is er een speurtocht vanuit het Vierkant, aanvang 14.00 uur (6-12 jaar) en op 14 december is er een kookworkshop bij het Jongerenwerk. Er worden heerlijke hapjes en drankjes gemaakt, aanvang ook 14.00 uur. Als afsluitende activiteit (21 december) wordt er geschaatst in de schaatshal van Leeuwarden. De kinderen gaan met een bus vanaf het Vierkant naar de Friese hoofdstad waar ze zich kunnen uitleven (4-12 jaar). Deze activiteit begint om half twee en eindigt om half vijf.

|Doorsturen

BuienradarAgenda