Nieuws

Harlinger DJ viert verjaardag in Eigentijds

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN ? De bekende Friese DJ Dr. G viert zaterdag, 19 november, voor het derde jaar achtereen zijn verjaardag in club Eigentijds. Ook dit jaar is er weer een muzikaal blik vrienden open getrokken. Na vorige edities met gepaste trots vrienden uitgenodigd te hebben als Nicky Romero en Jeroen Post, is het dit jaar de beurt aan DJ Carl Tricks.

De avond wordt geopend door DJ Padrino May, een housegoeroe uit Dokkum die de avond een juiste inleiding zal geven. Deze ouwe rocker weet als geen ander hoe hij met een mix van club en tech-house iedereen los moet laten gaan. Vervolgens worden de draaitafels overgedragen aan de onlangs jarige DJ Dr. G. Na ook deze zomer weer menig festival te hebben meegepikt, is het tijd om te schitteren in de club waar het allemaal begonnen is. Wat voor soort set hij gaat neerzetten is nog een verrassing.

Daarna is het tijd voor de hoofdact van de avond, Carl Tricks. Bekend van het Sneakerz concept en Nederlands grootste housefestival Dancevalley. Behalve goed draaien maakt deze man ook fantastische producties. Op deze avond zal hij met zijn feilloze techniek en opzwepende platenkeuze het publiek muzikaal in extase brengen. De afsluitende set wordt verzorgd Mr. FerD. Deze import fries, heeft in de zeven jaar dat hij in ‘t noorden woont zijn naam gevestigd als DJ. Met optredens op verschillende festivals afgelopen zomer, heeft hij zijn naam definitief gevestigd.
Voor de presentatie is het jonge Friese talent JPack MC gestrikt. Hij is onder andere bekend van Club Noa in Leeuwarden. De deuren gaan om 23:00 uur open en de entree bedraagt 5 euro.

|Doorsturen

BuienradarAgenda