Nieuws

?Crazy sunday? bij Tuincentrum Siersema

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Zondag 20 november organiseert Tuincentrum Siersema een Crazy sunday. Tijdens deze dag kunnen er vele creatieve idee?n worden opgedaan op het gebied van zijdebloemen/glaswerk, winterkransen decoreren en vogelhuisjes versieren.

Andere onderdelen zoals de dierenfotograaf met een gratis foto, gratis vlooien- en tekencheck voor hond en kat, demonstraties honden trimmen, een springkussen en gratis suikerspin voor de kinderen en de vele kortingsacties maken deze Crazy sunday compleet.

In de sfeervolle kerstafdeling van het tuincentrum worden de nieuwste kersttrends getoond. Op deze dag geven stylisten van Tuincentrum Siersema diverse demonstraties van het decoreren van winterkransen en zij laten de verschillende mogelijkheden zien van zijdebloemen en decoratief glaswerk.

Het versieren van vogelhuisjes wordt steeds populairder. De stylisten geven demonstraties op het gebied van vogelhuisjes, drinkschalen en vogelvoederkransen decoreren. Ook mogen huisdieren met baasjes gratis op de foto. Alle honden en katten kunnen tevens terecht voor een gratis vlooien- en tekencheck en krijgen ook een gratis behandeling tegen vlooien en teken. Er worden ook een demonstraties hondentrimmen gegeven, misschien staat uw hond wel model?

Om deze dag extra leuk te maken ontvangt elke bezoeker een twintig procent kortingssticker. Deze sticker kan op een product naar keus geplakt worden voor extra voordeel. Op www.tuincentrumsiersema.nl staat meer informatie en de actievoorwaarden. De Crazy Sunday duurt van 12.00 tot 17.00 uur.

|Doorsturen

BuienradarAgenda