Sport

Zondag 26 juni HMHC Familiedag

Komende zondag organiseert HMHC weer de traditionele Familiedag aan de Westerzeedijk. Het is de afsluiting van het derde hockeyseizoen dat toch ook een beetje in het teken van corona stond. Maar gelukkig kan iedereen komende zondag bij HMHC samen het veld op en tussendoor en na afloop gezellig napraten.

De Activiteitencommissie heeft er een prachtig programma van gemaakt met het traditionele Slapstick Familie- en Vriendentoernooi voor alle leeftijden (waar zich intussen meer dan 180 deelnemers van Funkey tot Veteraan voor hebben aangemeld!), de shoot-out competitie om de Gouden Stick en ’s middags clinics verzorgd door Indian Maharadja en Streethockey. Tussendoor wordt er voor iedereen een lunch verzorgd.

 

Natuurlijk zal er ook aandacht zijn voor teams die kampioen zijn geworden en wordt de nieuwe kledinglijn van HMHC gepresenteerd. En er wordt afscheid genomen van hoofdtrainer Onno Jan Onnes, die vier jaar lang alle trainingen heeft verzorgd en die uiteraard daarvoor bedankt zal worden. Tenslotte stellen we het nieuwe trainersduo Claire Bloem en Rico Postma voor. Kortom, genoeg redenen om zondag mee te doen of te komen kijken.

 

Programma HMHC Familiedag

9.30 Start Familiedag, aanmelden bij organisati

9.45 Welkom en toelichting programma

10.00 Start Slapstick-toernooi (Familie- en vriendentoernooi) en shoot-outs

12.00 Lunch (in groepen)

13.30 Finale shoot-outs

14.00 Clinics door Indian Maharadja en Team Streethockey

15.00 Afsluiting met huldiging kampioensteams, prijsuitreiking Slapstick-toernooi, afscheid trainer Onno Jan Onnes en welkom nieuwe trainers

|Doorsturen

Uw reactie


BuienradarAgenda