Voetbal

Zomerstop bij fc Harlingen:
Jeugdteams sluiten seizoen gezamenlijk af

Met de zomerstop in aantocht bereiden de jeugdteams van fc Harlingen zich voor op een gezamenlijke afsluiting van het seizoen. Elk team viert dit op zijn eigen manier: het ene team organiseert een gezellige barbecue, een ander neemt deel aan een toernooi, terwijl sommige teams kiezen voor een ouder-kind wedstrijd. Ongeacht de vorm van de afsluiting, de jeugd heeft de competitie succesvol afgerond en kijkt reikhalzend uit naar het familieweekend op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 juni.

De jeugdcommissie van fc Harlingen zet momenteel de laatste puntjes op de 'i' voor de teamindeling van het nieuwe seizoen. Uiteraard kijkt de commissie ook alvast vooruit en treffen ze de nodige voorbereidingen. Het bouwen aan de toekomst van fc Harlingen staat immers nooit stil en gaat zelfs tijdens de zomerstop gewoon door.

Toch is een welverdiende rustperiode op zijn plaats. De spelers, leiders, trainers, commissieleden en alle andere hardwerkende vrijwilligers hebben dit dubbel en dwars verdiend na een jaar vol inzet en passie voor de club.

Fc Harlingen wenst iedereen een fijne zomerstop en kijkt uit naar een nieuw seizoen vol sportieve hoogtepunten en plezier.

|Doorsturen

BuienradarAgenda