Zeerobben tegen Zeerobben

Zeerobben juicht en Zeerobben treurt zo lijkt het op deze foto. Het is echter een moment uit de wedstrijd in de hoofdklasse tussen Zeerobben JO19-1 en CVVO JO19-1. Het was voor beide ploegen de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen en dan is het natuurlijk allemaal nog even wennen.

De leiding van CVVO kwam echter dat niet alle shirts waren meegekomen uit Lemmer dus daar sta je dan. Materiaalman Thijs de Vries snelde echter naar zijn ‘kledingzaak’ en toverde daar heel snel dertien reserveshirts tevoorschijn. Ook nog in de blauwe kleur waar CVVO normaal in speelt (blauw/wit). Daardoor leek het of Zeerobben tegen Zeerobben speelde. Na een 1-0 ruststand kwam CVVO de tweede helft sterk terug en scoorde binnen tien minuten al de 1-1. Maar Zeerobben herpakte zich en nam weer snel het initiatief hetgeen resulteerde in de 2-1. Toen de keeper van CVVO met rood het veld moest verlaten was de wedstrijd gespeeld. Zeerobben maakte nog de 3-1 en kan dus de eerste drie punten in deze competitie bijschrijven. Morgen de streekderby in en tegen Franeker.