Voetbal

Zeerobben start na winterstop tegen koploper Blauw Wit’34

Het verschil in punten met de nummer 1 van de eerste klasse E bedraagt 14 punten. Zeerobben sloot een teleurstellende competitiehelft af met een 1-0 nederlaag tegen runner-up Noordscheschut in een bar slechte wedstrijd van beide kanten, waarin de thuisclub in ieder geval wist te scoren. De Leeuwarders wonnen hun laatste twee duels wel van de medekoplopers SVI en Pelikaan S. 

Als debutant doet de opponent van zaterdag het uitstekend en behoort tot de outsiders voor het kampioenschap. De eerste competitiehelft overziend, zijn er echter geen ploegen die, zoals vorig jaar HZVV, boven de rest uitsteken. Verrassende uitslagen zijn dan ook met regelmaat te zien in de deze boeiende competitie.

Zo is Zeerobben beslist niet kansloos tegen Blauw Wit’34. Al verscheidene malen hebben de beide clubs elkaar bestreden in de eerste en tweede klasse. Vaak spannend met van beide zijden goed voetbal. Zeerobben heeft nog niet kunnen laten zien wat ze werkelijk waard zijn. De positie op de ranglijst (Tiende plaats) geeft de capaciteiten van de groen witten niet weer. In een aantal wedstrijden werd in de slotfase de punten alsnog weggegeven. Na een heerlijk trainingskamp in Girona (Spanje) staan de mannen van trainers Arjen Postma en Drewes Janssen op scherp om in het tweede deel hun ware gezicht te tonen. Het belooft een spannende wedstrijd te worden en we heten onze gasten uit Leeuwarden van harte welkom op het Oostersportpark.

Zeerobben – Blauw Wit ’34, zaterdag 25 januari, aanvang 15.00 uur

 

Programma 25 januari 2020

VV Balk-VV SVI

Drachtster Boys-d'Olde Veste '54

Leeuwarder Zwaluwen-VV Noordscheschut

CVV Oranje Nassau G-VV Groningen

PKC '83-VV Pelikaan S

VV Winsum-Broekster Boys

Zeerobben-Blauw Wit '34

 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda