Voetbal

Zeerobben op trainingskamp

De A-selectie van Zeerobben is afgelopen woensdag vertrokken voor een vijfdaags trainingskamp. Voor de zesde achtereenvolgende keer op rij is de bestemming Spanje. Echter na vijf jaar Denia is nu gekozen voor Girona (100 km boven Barcelona) met een uitstapje naar Barcelona. Het trainingskamp is inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend en al bijna niet meer weg te denken evenement binnen het jaarprogramma van Zeerobben.

De opzet van het trainingskamp is telkenmale zodanig dat het sportieve (trainen en wedstrijden spelen) goed gecombineerd kan worden met een aantrekkelijk bijprogramma voor vrijwilligers en sponsoren. Bezoek aan een wedstrijd uit de Primera Division zit er dit jaar helaas niet in, maar wat rest maakt het zeker aantrekkelijk voor de groep van in totaal vijftig personen die op 8 januari in alle vroegte met het vliegtuig vertrok met bestemming Barcelona. Er staan trainingen gepland op 8, 9 en 10 januari en oefenwedstrijden op 9 en 10 januari. Op zaterdag 11 januari gaat het gezelschap een dagje Barcelona bezoeken waar onder andere Camp Nou en de Ramblas worden bezocht.

Een deel van de sponsorgroep gaat zich vermaken op de bekende golfbanen in de regio Girona, terwijl de rest van de groep met vrijwilligers zich laten rondleiden in de omgeving van Girona. Op zondag 12 januari komt de selectie weer terug naar Amsterdam en wordt er vervolgens toegewerkt naar het vervolg van de competitie op zaterdag 25 januari aanstaande. Dan komt koploper Blauw Wit naar het Oostersportpark.

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda