Voetbal

Zeerobben JO19-1 o.l.v. Keimpe Brander van start

Ook de JO19-1 is inmiddels begonnen met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. En dat doen zij onder leiding van een nieuwe trainer. Niels IJben zag zich genoodzaakt om door privéomstandigheden te stoppen met het trainersvak en dus moest het jeugdbestuur op zoek naar een nieuwe jeugdtrainer. 

Zij kwamen uiteindelijk uit bij Keimpe Brander die overkomt van de jeugdafdeling van Heeg. Daar trainde hij een aantal jeugdteams en het 2e van vv Heeg en had hij een eigen voetbalschool. Keimpe is in het bezit van UEFA C maar wil meer. Dan is de jeugdafdeling van Zeerobben een mooie volgende stap in de ontwikkeling van deze jeugdige trainer. De training en coaching zal in samenwerking met assistent Ruben v.d. Pol plaats vinden dit seizoen.

Een nieuw gezicht binnen de jeugdafdeling geeft ook altijd weer nieuwe ideeën/inzichten. Het spreekt dan ook voor zich dat Zeerobben veel vertrouwen heeft in deze nieuwe jeugdtrainer en uitkijkt naar de samenwerking met Keimpe. Inmiddels zijn de eerste trainingen met de JO19-1 groep dus al gestart. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda