Zeerobben JO17-1 en JO15-1 succesvol op internationaal toernooi

JO17-1 heeft een prachtige prestatie geleverd door in België de derde prijs te winnen op een internationaal toernooi. De eerste drie poulewedstrijden tegen vv Stroe, Achel VV en R.A.F. Franchimont werden gewonnen met resp. 5-0, 4-0 en 2-0. Hierna volgde de knockout ronde. Daar speelde JO17-1 gelijk tegen KFC Hamont (1-1) maar ging na penalty’s door naar de volgende ronde. Daar troffen ze Royal Francs Borains en die wedstrijd werd helaas nipt met 0-1 verloren. Dat betekende dat Zeerobben niet door ging naar de finale maar in de troostfinale moest spelen tegen Freie Turnerschaft Wiesbaden en won die met 1-3 waardoor Zeerobben uiteindelijk een prachtige derde prijs pakte.

Spelers en begeleiding bedanken de volgende sponsoren die deelname aan dit toernooi mede mogelijk hebben gemaakt: LambWeston, Vis Service Veltman BV, De Ambachtelijke Slager, Administratie- en Belastingadviesburo HE-AD Harlingen, Stucadoorsbedrijf Yildiz, Autocentrum Harlingen, Kapsalon “Hem&Haar”, Bakkerij Overzet, Smeding Groente en Fruit, Nesta Shipping, Damen Shiprepair Harlingen.

En ook JO15-1 heeft het uitstekend gedaan in België. Zij pakten de vierde prijs op het Euro Sportringtoernooi te Hamont. Donderdagochtend al vertrok de ploeg richting Hamont en op vrijdag werden de poulewedstrijden gespeeld. Die werden alle drie gewonnen door JO15-1. Tegen Kadijk SK werd het 6-1, tegen US Vermelles 3-0 en tegen SVR Völklingen won Zeerobben met 1-0. De volgende dag was de wedstrijd tegen Heldensted van belang voor een plaats bij de eerste vier. Die werd gewonnen met 2-0 dus door voor een plaats in de finale. Die wedstrijd tegen US Vermelles 1 werd met 3-0 verloren en dus door naar de wedstrijd voor de derde/vierde plaats. Die wedstrijd tegen US Vermelles 2 eindigde in 1-1 en vervolgens verloor Zeerobben via de strafschoppen. Wat rest is een hele mooie vierde plaats en een prachtige ervaring rijker!