Zeerobben JO15-1 door in de beker

De bekerwedstrijd van JO15-1 kon vorige week zaterdag tegen HFC ’15 JO15-1 niet door gaan vanwege een aantal coronabesmettingen bij die ploeg. Dus werd de wedstrijd opnieuw vastgesteld door de bond op dinsdagavond.

Een flinke opgave voor de ploeg uit Groningen om hier op tijd aan de start te verschijnen. Maar ze waren bij de les en stonden al na 30 seconden op een 0-1 voorsprong. Het werd vervolgens een prachtige wedstrijd die alle kanten op kon. Zeerobben toonde veerkracht en kwam tegen de divisionist al snel terug tot 1-1 en wist vlak voor rust de 2-1 te scoren. Na de rust een energieker HFC dat Zeerobben terugdrong en de gelijkmaker maakte na zo’n tien minuten. Maar wederom zette Zeerobben alle zeilen bij en toen het 3-2 werd liep deze talentvolle groep uit naar 4-2 en 5-2 en plaatste zich daardoor voor de volgende bekerronde. De ploeg zit nu bij de laatste zestien en hoopt op een mooie tegenstander in de volgende ronde maar eerst was het even nagenieten van deze fantastische wedstrijd die helaas zonder publiek werd gespeeld.