Voetbal

Zeerobben gestart met seizoensvoorbereiding

De A-selectie van Zeerobben is dinsdagavond gestart met de eerste voorbereidingsperiode op het tweede seizoen in de eerste klasse. Er werd deze week tweemaal getraind en dat zal ook komende week het geval zijn, op dinsdag- en donderdagavond. Volgende week zaterdag, 14 juli zal dan de eerste oefenwedstrijd gespeeld worden en wel thuis op het Oostersportpark tegen derde divisionist ONS uit Sneek. Aanvang van deze wedstrijd is 14.30 uur en de entree uiteraard gratis.

Trainer Arjen Postma kon meteen al over een bijna voltallige groep beschikken bij aanvang van de eerste training ter voorbereiding op het seizoen 2018-2019. (Foto: Frans Bode)

Na deze eerste voorbereidingsfase volgt nog een vakantie, waarna de groep op zaterdag 11 augustus weer bijeen komt voor de volgende fase van de voorbereiding. Vanaf die zaterdag wordt er wekelijks twee- tot driemaal getraind en staan de volgende oefenwedstrijden op het programma:

Za. 18 aug. 17.00 uur SWZ Sneek – Zeerobben

Di. 21 aug. 20.00 uur Zeerobben – Jubbega (olv Inne Schotanus)

Za. 25 aug. Deelname Caspar di Robles toernooi Zeerobben

Di. 28 aug. Zeerobben – St. Annaparochie

Za. 1 sept. 1e bekerwedstrijd

Di. 4 sept. 20.00 uur LSC Sneek – Zeerobben

Za. 8 sept. 2e bekerwedstrijd

Za. 15 sept. 3e bekerwedstrijd

 

De start van de competitie zal zijn op zaterdag 22 september. De definitieve competitie indeling is nog niet door de KNVB bevestigd, maar de meest logische indeling zou zijn: Balk; sv Bedum; Be Quick Dokkum; Broekster Boys; Drachtster Boys; Gorecht; HZVV; vv Groningen; Noordscheschut; Oranje Nassau Groningen; Olde Veste ’54; PKC ’83; Winsum en Zeerobben.

|Doorsturen