Voetbal

Zeerobben gaat VTON introduceren

De jeugdtrainers van Zeerobben krijgen de mogelijkheid om met VTON te gaan werken. VTON staat voor Voetbal Technische Ontwikkeling. De VTON Voetbalmethode is een doorlopende leerlijn voor de jeugd van 5 tot en met 19 jaar. Trainers en spelers werken in een jaarplanning samen aan concrete doelstellingen. Alles komt aan bod: techniek, tactiek, fysiek en mentaal. De methode ondersteunt met meer dan 950 kant-en-klare trainingen. De ervaren trainer kan zijn eigen trainingen samenstellen met behulp van de VTON bibliotheek. De jeugdtrainers van Zeerobben hebben reeds een mail ontvangen van de VTON met alle benodigde gegevens.

 

Met speciale inlogcodes hebben de jeugdtrainers toegang tot de oefenstof toegespitst op hun team. Er staan voor iedere week twee trainingen klaar waarin de oefeningen staan aangegeven met onder andere instructiefilmpjes en tekeningen. De oefenstof geeft een soort van houvast voor de jeugdtrainers maar kan natuurlijk gecombineerd worden met een ‘eigen’ oefening.

Op maandag 7 oktober komt Richard Elsinga naar Zeerobben om met alle jeugdtrainers de app nog een keer door te nemen. Richard Elzinga is samen met Erik de Jonge de ontwikkelaar van deze voetbalmethode die al door heel Nederland gebruikt wordt. De aanvang van de bijeenkomst is 20.00 uur in de Robbenplaat.

Ook de coaches zijn op deze avond van harte welkom want er wordt inmiddels ook gewerkt aan een speciale app voor de coaches. Die zal binnenkort ook toegevoegd worden. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda