Sport

Zaterdag 26 september jeugddag

Ook zaterdag was het gezellig druk aan de Westerzeedijk. Vaders, moeders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s en iedereen die verder de spelers en speelsters van HMHC en de tegenstanders wilde aanmoedigen was paraat. Het zorgde weer voor vele spannende en plezierige wedstrijden.

De jongste jeugd, zowel F als E hebben heerlijk gespeeld en genoten van de wedstrijden. De jongens en meisjes van MixD1 blijven maar winnen. Afgelopen zaterdag werd het 2-1 tegen GHBS, waardoor ze nu bovenaan in hun klasse staan.

De meiden van MC wonnen overtuigend van Steenwijk. Het werd 4-0. Ze staan knap tweede in hu klasse. MC2 speelde tegen koploper Stix uit Joure. Helaas was Joure net wat sterker en werd het 5-2. De jongens van JC1 wachtte een stevige tegenstander in Groningen. Ondanks dat de jongens goed partij gaven, werd het uiteindelijk 0-12. 

MB2 speelde een spannende wedstrijd thuis tegen Lemmer die eindigde in 1-1. De meiden van MB1 speelden uit bij GHBS en verloren met 0-2, waar een gelijkspel ook terecht zou zijn geweest.

Beide MA teams wonnen hun wedstrijden. MA2 won voor de vierde keer op rij en staat nu bovenaan met evenveel punten als Lemmer. Dit keer werd van Quick Stick uit Heerenveen gewonnen met 2-0. Dat belooft wat voor de rest van het seizoen. De meiden van MA1 hadden de laatste weken weinig geluk. Afgelopen zaterdag doorbraken zij die situatie en wonnen terecht met 2-0 uit bij GHBS in Groningen.

Ook komend weekend zal er gewoon worden gehockeyd. De week daarna begint de herfstvakantie en wordt er twee weken niet gespeeld.

 

Nieuwe maatregelen vanuit de overheid

De komende drie weken zal het een stuk rustiger zijn rondom de hockeyvelden. De corona-maatregelen van de overheid betekenen dat er geen publiek meer mag zijn bij de wedstrijden en trainingen en dat de kantine voorlopig gesloten blijft. Het belangrijkste is natuurlijk dat ze kunnen blijven sporten. Over de exacte invulling van de maatregelen ontvangen alle leden per mail meer informatie.

 

 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda