Voetbal

Woensdag 16 mei opnieuw Champions league voetbalmiddag bij fc Harlingen

Als navolging op het grote succes van 24 januari en 7 maart organiseert fc Harlingen 16 mei aanstaande opnieuw een Champions League middag. Dit in samenwerking met het jongerenwerk in het kader van JOGG (jongeren op gezond gewicht).

Net als de vorige keren kunnen de kinderen van de basisschool vanaf groep 3 (6-12 jaar) lekker komen voetballen vanaf 14.30-17.00 uur. De kinderen worden tijdens deze middagen telkens in andere echte Champions League teams ingedeeld, zoals Real Madrid en FC Barcelona en kunnen individueel punten halen al waarna op 27 juni de finale zal zijn. Wel wordt er ingedeeld op eigen leeftijdscategorie en niveau. Ben jij net zo doeltreffend als Lieke Martens of Ronaldo, heb jij het inzicht van Van de Donk of Iniesta, kan jij net zo goed verdedigen als Van Lunteren of Sergio Ramos en/of vind jij voetballen gewoon leuk? Geef je dan nu op voor de Champions League voetbalmiddagen bij fc Harlingen!

'Kom gezellig met ons mee voetballen en strijd mee in de Champions League voor de titel.' Meld je voor 13 mei aan via: schoolactiviteiten@fc-harlingen.nl.

Naast het voetballen zijn er leuke onderdelen die te maken hebben met een gezonde levensstijl rond het leven van kinderen (JOGG). Dit leuke voetbalevenement vindt plaats op Sportpark Vierkantsdijk, Oosterparkweg 8 in Harlingen. Ouders zijn ook van harte welkom om de kinderen aan te moedigen.

|Doorsturen