Voetbal

Wintercompetitie Waddenrobkes

Wie kent ze niet? De Waddenrobkes van Zeerobben. Velen zijn daar ooit begonnen en blinken nu uit in de diverse jeugdteams bij Zeerobben. En dat kan natuurlijk zowel op prestatief als recreatief gebied zijn.

(Foto: Frans Bode)

Allemaal zijn ze begonnen onder de vleugels van de vele bondscoaches die de laatste jaren de kinderen op zaterdagochtend begeleiden en hun enthousiasme proberen over te brengen op de kinderen. Maar ook de trainers zijn belangrijk. Zij zorgen er elke woensdagmiddag weer voor dat de basisbeginselen van het spelletje voetbal op een speelse manier worden bijgebracht. Want dat is oh zo belangrijk en daar heb je later weer heel veel profijt van. Zeerobben is blij en zeker ook trots op deze coaches en trainers. De diversiteit is groot. Jonge jongens/meisjes die vanwege hun stage op school op woensdagmiddag helpen tot de doorgewinterde ervaren trainers die weten hoe je het maximale plezier uit kinderen van deze leeftijd haalt.

 

Naast de worldleague die in het najaar en voorjaar gehouden wordt in de Froonacker arena, spelen de kinderen gedurende de wintermaanden ook nog een wintercompetitie in de Waddenhal. Elke donderdagmiddag van half 5 tot half 6 worden partijtjes gespeeld. Dat is best wel weer moeilijk en spannend natuurlijk maar de foto’s op de site van de club laten zien hoeveel spelplezier deze kinderen beleven. En foto’s liegen niet.

 

Kinderen die ook geïnteresseerd zijn in deze mooie competitie kunnen moeiteloos instromen. Er is altijd plaats! Eerst even de kat uit de boom kijken kan natuurlijk ook. Kom langs en ervaar het succes van de Waddenrobkes. Voor verder informatie zie www.zeerobben.nl of neem contact op met Wietse de Wit (06-27832598) of Angela Amels (06-51528816). Zij kunnen u alles vertellen over lidmaatschap, deelname, combinatie voetbal/zwemmen, de voorjaarscompetitie, etcetera.

|Doorsturen

BuienradarAgenda