Voetbal

Wintercompetitie fc Harlingen eerste ronde

Zaterdag 11 januari was het voor de teams nog winterstop, maar voor de jeugdspelers van fc Harlingen was dit de dag waarop zij aan de eerste ronde van de Onderlinge Wintercompetitie van fc Harlingen begonnen. Deze eerste ronde werd in de Waddenhal gespeeld waarbij de teams aangemoedigd werden door de vele toeschouwers die hun plekje op de tribune hadden gevonden.

Nu is het wel winterstop maar helemaal geen winterslaap, want fc Harlingen blijft ook in de winter volop in beweging met hun jeugd. Er werd begonnen met de JO9, JO10 en JO11. De teams waren gemixt en de krachtsverhouding onderling tussen de teams was zeer klein zodat er leuke spannende wedstrijdjes ontstonden. En na heel veel zeer spannende duels, konden de punten worden geteld en de eindstand worden opgemaakt. Op de eerste plaats eindigde JO10-3 met 9 punten. Op de tweede plaats eindigde het team JO10-1 met 4 punten. JO10-4 eindigde op een derde plaats met 3 punten en met 1 punt eindigde JO10-2 op een vierde plaats.

Hierna was het de beurt aan JO12 en JO13. Ook deze teams waren door elkaar heen samengesteld en waren ook zeer aan elkaar gewaagd zodat ook hier veel spannende duels waren. Bij deze groep werden ook veel duels pas in de laatste minuut of seconden beslist en het scoren van deze zeer laat gevallen treffers bezorgde team JO13-2 uiteindelijk de winst. De uitslag: Op de eerste plaats eindigde JO13-2 met 8 punten. Een tweede plaats was voor JO12-1 met 4 punten en ook met 4 punten maar met meer goals tegen eindigde JO13-1 op een derde plaats.

Alle foto’s van de wedstrijden zijn te vinden via: https://flic.kr/s/aHsmKEVuQ4

 

Op zaterdag 18 januari worden de teams opnieuw ingedeeld en zal de tweede ronde wederom in de Waddenhal plaatsvinden. De teams van JO9, JO10 en JO11 spelen die dag om 13.00 uur en de teams JO12 en JO13 spelen vanaf 14.30 uur.

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda