Sport

Wilfred Brandes wint 15e editie Zeerobben Dartstoernooi

Wilfred Brandes heeft de 15e editie van het Jumbo Olaf Hermus Zeerobben Dartstoernooi op zijn naam geschreven. In een spannende finale won hij van Jeroen Timmerman. Bij de jeugd greep Marcel Feenstra de felbegeerde titel.

Marcel Feenstra pakt de titel bij de jeugd.

Ruim vijftig personen hadden zich ingeschreven voor de jubileumeditie van het Zeerobben Dartstoernooi. In een sportieve sfeer werden de wedstrijden afgewerkt. Na de poulefase braken de knock out-wedstrijden aan. Voorafgaande aan de finale bij de senioren werd de troostfinale gespeeld. Uiteindelijk kreeg Wimer Jon Sprenger de derde prijs overhandigd, want hij was te sterk voor Rick Amels. Wilfred Brandes pakte de eerste plaats door te winnen van Jeroen Timmerman. Uit handen van de organisatie – Dirk Arends en George Helfferich – kregen zij de bijbehorende bekers en geldprijzen uitgereikt. Wilfred Brandes kreeg de handen van de aanwezigen nogmaals op elkaar, want hij kreeg ook de bokaal voor de hoogste uitgooi overhandigd. De aanmoedigingsprijs werd uitgereikt aan Ricardo Wijbenga.

 

Jeugdtoernooi

Bij het jeugdtoernooi was de hoofdprijs voor Marcel Feenstra. Hij won de finalepartij van Micheal Green, waar Tygo Feenstra de derde prijs pakte. De aanmoedigingsprijs bij de jeugd was voor de nummer vier: Lars de Boer.

Tijdens de prijsuitreiking bedankte de organisatie in de eerste plaats de vrijwilligers achter de bar en in de keuken. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda