Sport

Wies wint wall ball Kimswerd

Bij het wall ball 35+-toernooi voor dames deden zestien dames mee, die steeds met een andere partner de dubbel speelden. Een leuk concept, zodat je steeds een ander speltype hebt. Het is snel, dynamisch en aantrekkelijk om te zien. Er wordt steeds tien minuten gespeeld en dan staan de volgende vier weer op de baan.

Deelnemers Kimswerd Ladies 35+.

Het toernooi op zondag 4 februari in Kimswerd is gewonnen door Wies Brunner uit Stiens. Als oud-kaatster en volleybalster heeft ze gevoel voor het wall ballen. Wies stond heerlijk te slaan en had al snel in de gaten hoe je het spelletje het beste kon spelen. Dat leidde tot vijf gewonnen partijen en de eerste prijs. Rixt Fokkema werd tweede. Zij viel even in en is duidelijk 35-, maar paste er goed tussen. Boudie Bierma won de derde prijs, net voor Jolanda Idsardi. Beide hebben vier partijen gewonnen, maar Boudie had net iets meer punten gescoord. Tineke van der Veen ging met de poedelprijs naar huis.

 

Uitslag:

1. Wies Brunner (Stiens)

2. Rixt Fokkema (Kimswerd)

3. Boudie Bierma (Kimswerd)

poedel: Tineke van der Veen (Kimswerd)

Hou je van tennis, volleybal of kaatsen en heb je zin om een keer mee te doen, neem dan contact op met Boudie Bierma in Kimswerd. Het volgende dames 35+ is op zondag 24 maart; het volgende seniorentoernooi voor 14+ is op zondag 10 maart.

|Doorsturen

BuienradarAgenda