Nieuws

Wedstrijdseizoen De Vikings feestelijk geopend

Afgelopen vrijdag is het wedstrijdseizoen van De Vikings feestelijk geopend met een wedstrijd in Het Derde Haad. In het kader van de Week van de Scheidsrechter zijn de officials van de vereniging extra in het zonnetje gezet door kersverse voorzitter Klaas Gerard Jumelet.

De officials van Zwemvereniging De Vikings.

25 fanatieke zwemmers zwommen afgelopen vrijdag mee tijdens de eerste wedstrijd van het seizoen in zwembad Het Derde Haad. Voor sommige zwemmers was het de allereerste wedstrijd, terwijl het voor andere zwemmers een geslaagde kans was eerdere records te verbreken. Nu het coronavirus langzaam maar zeker op zijn retour is, konden er ook weer toeschouwers verwelkomd worden in het zwembad. Papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, broertjes en zusjes konden meegenieten met de prestaties van de zwemmers.

Naast de aftrap van het wedstrijdseizoen stond de wedstrijd ook in het teken van de Week van de Scheidsrechter. Bestuursvoorzitter Klaas Gerard Jumelet heeft de officials van de vereniging bedankt voor hun inzet en in het zonnetje gezet met rozen en chocolade. Daarnaast werden er nieuwe laptops van Expert Harlingen overhandigd, zodat ook komend jaar de zwemrecords geregistreerd kunnen worden. Al met al was het een geslaagde avond en kijken bestuurders, officials, trainers en leden uit naar de volgende wedstrijden.

De commissieleden met bestuursvoorzitter Klaas Gerard Jumelet.

|Doorsturen

Uw reactie


BuienradarAgenda