Voetbal

Walking Football toernooi bij fc Harlingen

Fc Harlingen organiseert volgende week vrijdagavond tijdens het familieweekend een Walking Football toernooi voor 60-plussers van het Old Stars “Ouwe Seunen” team en spelers zijn al druk aan het oefenen. Het toernooi staat in het teken van sportiviteit en gezelligheid, waarbij de spelers het publiek zullen laten zien dat leeftijd geen beperking hoeft te zijn om nog steeds een aardig potje te kunnen voetballen.

Walking Football, ook wel wandelvoetbal genoemd, biedt een veilige en toegankelijke voetbalervaring doordat rennen niet is toegestaan. Het legt de nadruk op techniek, balbeheersing en teamwork, waardoor spelers van verschillende leeftijden en condities kunnen deelnemen en genieten van het spel. Walking Football bevordert niet alleen een actieve levensstijl, maar creëert ook nieuwe vriendschappen en sociale interactie binnen fc Harlingen.

Deelnemende verenigingen zijn FC Burgum, Leovardia, Middelsee en fc Harlingen. Het toernooi begint om 19.00 uur bij fc Harlingen en zal gevolgd worden door live muziek verzorgd door duo Small Change. De entree is gratis en iedereen is van harte welkom. Na het toernooi kan er LIVE naar de EK wedstrijd Nederland-Frankrijk gekeken worden.

|Doorsturen

BuienradarAgenda