Voetbal

Waddenrobkes Zeerobben

Afgelopen woensdag was het dan eindelijk weer zover. Onder een heerlijk voorjaarszonnetje ging de eerste buitentraining voor de Waddenrobkes weer van start. Na een aantal weken in de Waddenhal was het nu weer tijd om het veld op te zoeken. 

Niet alleen de kinderen maar ook de trainers genoten volop van de eerste buitentraining na de winterstop. (Foto: Frans Bode)

De competitie gaat zaterdag immers alweer van start. Met weer drie nieuwe Waddenrobkes en een aantal afmeldingen in verband met kinderfeestjes konden de jeugdtrainers toch weer 34 kinderen verwelkomen. En wat hadden ze er zin in. Velen hadden de zomer al in het hoofd en kwamen in korte broek naar het hoofdveld. Want daar trainen de Waddenrobkes altijd. Er werd fanatiek getraind en leuke spelletjes met de kinderen gedaan. Alles wat voetbal zo leuk maakt kwam voorbij. Kinderen en trainers genoten dan ook volop.

Zaterdag om 10.15 uur gaat de landencompetitie van start. Voor een impressie van deze eerste trainingsdag wordt verwezen naar de website van de club. Wie naar aanleiding daarvan toch nieuwsgierig is geworden kan zaterdag even langs komen om sfeer te proeven of… misschien wel heel even meedoen. Het kan allemaal. 

|Doorsturen