Voetbal

Waddenrobkes Zeerobben

Volgende week woensdag (7 september) staat de eerste training op het programma voor de Waddenrobkes van Zeerobben. Deze vorm van competitie voor 4 tot 6-jarigen behoeft nauwelijks nog verdere uitleg. Op een speelse manier in een veilige omgeving leren voetballen met leeftijdsgenootjes (zowel jongens als meisjes). 

 

Met de aanstelling van de nieuwe coördinator Lieuwe Wesselius is er meteen het één en ander veranderd. Met ingang van dit seizoen zijn er vijf nieuwe trainers bereid gevonden om de training van de jongste voetballertjes op zich te nemen. Niet meer afhankelijk dus van enthousiaste ouders maar vaste aanspreekpunten voor ouders en kinderen. We stellen ze graag aan u voor.

Vanuit VR1 komt Stephanie de Vries. Al jaren aanvoerster van dit team en ook al sinds haar jeugd (begonnen bij E4) voetballend bij Zeerobben en de club altijd trouw gebleven. 

Ook uit VR1 komt Meike Bode. Ooit zelf de eerste voetbal skills bij de Waddenrobkes opgedaan om vervolgens eerst bij de jongens en later bij MO13 en MO15 te gaan spelen. En gaat nu dus zelf training geven aan de jongste groep. 

Uit JO17-2 komt Mats Hoekema. Mats is ook bij Zeerobben begonnen in de Waddenrobkes toen hij 6 jaar was en is nu inmiddels de spits van JO17-2. Ook alweer zo’n 10 jaar actief bij de club. 

Ook Jasper de Groot wordt trainer van de Waddenrobkes. Deze talentvolle JO19-1 speler heeft in de voorbereiding al meegedaan bij Zeerobben 1 en doet van zich spreken dus. Jasper speelt sinds zijn dertiende bij de jeugd van Zeerobben. 

En last but not least Storm Seinen. Storm is ook begonnen bij de Waddenrobkes op 6-jarige leeftijd en speelt inmiddels in JO19-1. Ook hij is de club altijd trouw gebleven. En nu dus trainer van de groep waar hij zelf ooit begonnen is. 

 

Met deze enthousiaste groep trainers zal dus woensdag 7 september een start worden gemaakt met de eerste training. Woensdagavond werden de contracten ondertekend onder toeziend oog van de coördinator Lieuwe Wesselius, jeugdvoorzitter Anne v.d. Tuin en de HJO’s Ane schaap en Laurens Bergsma. Zeerobben is er helemaal klaar voor en hoopt woensdag 7 september op een grote groep kinderen. Voor meer informatie wordt verwezen naar de website van de club. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda