Voetbal

Waddenrobkes weer van start

Na alle terugblikken rond de jaarwisseling is het tijd om weer vooruit te kijken. Kijken naar de toekomst. Dan is het goed om te zien dat er hard gewerkt wordt aan en geïnvesteerd wordt in de toekomst van Zeerobben. De jeugdafdeling is blij en trots te melden dat ze met ingang van de 3e fase een extra JO8 team kan inschrijven in competitieverband.

Dit houdt mede verband met het succes van de Waddenrobkes. Al een paar weken niets van ze gehoord omdat ze vakantie hebben maar op woensdag 18 januari beginnen ze weer. En reken maar dat ze er weer zin in hebben. Zoals elk jaar trainen de Waddenrobkes gedurende de winter een paar weken in de Waddenhal. Dit zal ongeveer tot eind februari duren waarna de landencompetitie begin maart op het veld weer van start zal gaan.

Kinderen vinden het leuk om in de zaal te voetballen. Daarom ook dit jaar weer zaalvoetbal voor de allerjongsten. In welke opzet/vorm wordt nog bekeken. Zoals gezegd starten ze op 18 januari, om 17.00 uur in de Waddenhal. De groep wordt steeds groter maar er kunnen nog steeds kinderen bij. Kinderen in de leeftijd van 4 t/m 6 jaar die graag mee willen doen kunnen zich aanmelden bij de coördinator Lieuwe Wesselius. Wie eerst eens een kijkje wil nemen is uiteraard van harte welkom in de Waddenhal. De trainers hebben er weer veel zin en zien de (nieuwe) kinderen graag op woensdag 18 januari. Ook zal de fotograaf weer aanwezig zijn om de kinderen op de foto te zetten. Leuk voor nu, nog leuker voor later.

|Doorsturen

BuienradarAgenda