Voetbal

Vrouwen 1 fc Harlingen bereiden zich voor op nieuw seizoen

De voorbereidingen voor een nieuw voetbalseizoen zijn ook bij de Vrouwen 1 van fc Harlingen inmiddels van start gegaan. Na een welverdiende zomerse onderbreking, wordt er sinds vorige week weer elke maandag- en woensdagavond getraind van 20.00-21.15 uur.

Aan het roer staan trainers Peter Outhuijse en Roy Dijkstra en leider Ronald “Koots” Brandes en na een mooi seizoen waarin ze uiteindelijk op een keurige derde plaats geëindigd zijn, heeft de spelersgroep voor dit seizoen opnieuw een doelstelling bepaald. Maar daarvoor moet er eerst getraind en geoefend worden. De eerste oefenwedstrijd staat gepland op zaterdag 27 augustus. Om 13.00 uur wordt er thuis afgetrapt tegen Balk VR1. Daarna gaat de poulefase van de KNVB Beker van start.

 

Beker poule fase

In deze poulefase komen ze Franeker VR1, AVC VR1 en st. BMJ VR2 tegen. De eerste bekerwedstrijd is op woensdag 31 augustus om 19.30 uur thuis tegen AVC. Zaterdag 10 september spelen de Vrouwen de tweede bekerwedstrijd om 15.00 uur in en tegen Franeker en op dinsdag 13 september om 19.00 uur spelen ze thuis tegen St. BMJ VR2. 

 

Reguliere competitie

De Vrouwen van fc Harlingen zitten nog steeds in de 5e klasse maar zien wel drie nieuwe teams in de competitie vergeleken met afgelopen seizoen. De reguliere competitie gaat op 24 september van start en de eerste competitiewedstrijd betreft een uitwedstrijd tegen Mulier VR1 in Witmarsum. Een nieuwe uitdaging in het verschiet voor dit nieuwe seizoen maar de Vrouwen zijn er klaar voor!

|Doorsturen

BuienradarAgenda