Sport

Vrieswijk door het oog van de naald

Het was dinsdag een lange, maar mooie avond voor de leden van Excelsior. De competitieleider had vier partijen uit de hoge hoed getoverd. 

Koop de Vries nam het op tegen Elle van Keimpema. Elle kon de nestor lang bijbenen, maar moest na een mooie strijd uiteindelijk zijn meerdere erkennen.

Zijn broer Klaas van Keimpema streed tegen Dick Bekkema voor drie punten. Lang ging het gelijk op, maar uiteindelijk kon Dick een voorsprong opbouwen en de winst naar zich toe trekken.

Marco Bekema had het in het verleden vaak lastig tegen Joop Huizenga, maar kwam dinsdag ietwat gelukkig op voorsprong. Joop had de schijven echter beter in positie staan. Toen Marco een kleine opening in de defensie vond, kon hij de damlijn bereiken en de partij naar zich toe trekken.

Tot slot kroop Kor Vrieswijk door het oog van de naald. Tegen de sterk spelende Suzanne de Jong moest hij alle zeilen bijzetten. Even leek het erop dat Suzanne de volle winst zou pakken, maar met een beetje geluk kon Kor toch nog de remisehaven bereiken. 

 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda