Voetbal

Vriendjes en vriendinnetjes bij de Waddenrobkes

Het gaat goed met de Waddenrobkes. De nieuwe aanpak gaat z’n vruchten afwerpen. Een groep enthousiaste train(st)ers die wekelijks met elkaar de kinderen trainen met afwisselende voetbalspelletjes en na afloop van de training de training van de volgende week alweer voorbereiden. 

Op 7 september begonnen met 24 kinderen. Inmiddels is het aantal gegroeid tot bijna 40. En niet alleen enthousiaste kinderen maar ook de ouders/verzorgers zijn in groten getale aanwezig en zijn ook enthousiast over de nieuwe opzet. Voeg daarbij de coördinator en vraagbaak Lieuwe Wesselius en de fotograaf Frans Bode en de organisatie staat. 

Afgelopen woensdag was het drukker dan anders. Zeerobben had een vriendjes/vriendinnetjesmiddag georganiseerd. Elk Waddenrobke mocht woensdag geheel vrijblijvend een vriendje of vriendinnetje meenemen naar de training. Even een uurtje met elkaar lekker spelletjes doen en voetballen met elkaar. En ondanks het weer konden er heel wat vriendjes en vriendinnetjes welkom worden geheten door de trainers. In het voorjaar zal er weer een soort van inloopmiddag worden georganiseerd met dan hopelijk wat betere weersomstandigheden. 

Voor ouders die meer informatie willen ontvangen over training, wedstrijdjes, voetballen in combinatie met zwemlessen, instroom etc. kunnen contact opnemen met de coördinator Lieuwe Wesselius op 06-53353122

|Doorsturen

Uw reactie


BuienradarAgenda