Voetbal

Voorzitter en secretaris fc Harlingen opgestapt

HARLINGEN – Voorzitter Sandra de Melker en secretaris Arjan Noordeloos zijn opgestapt bij fc Harlingen. Dat meldt het hoofdbestuur op de site van de voetbalclub.

Sandra de Melker heeft enkele weken geleden aan het hoofdbestuur laten weten dat zij per direct stopte: “In verband met het feit dat ik een andere visie nastreef op het besturen van een voetbalvereniging en dit de nodige energie vergt, heb ik besloten per direct te stoppen in mijn rol als voorzitter.”

Sandra is ongeveer een jaar voorzitter geweest; eerst interim en vanaf de algemene ledenvergadering van december 2017 officieel. “Wij betreuren deze stap,” meldt het hoofdbestuur, “maar kunnen niets anders doen dan haar besluit respecteren. Wij bedanken haar voor haar inzet.”

Eind juni heeft ook Arjan Noordeloos te kennen gegeven per direct zijn taken neer te leggen. De secretaris kon zich niet langer met te veel zaken binnen de club verenigen, aldus het hoofdbestuur. “Sinds de fusie in 2014 heeft hij zich met volle overgave ingezet als secretaris. Wij betreuren deze stap en bedanken Arjan voor zijn inzet voor de club.”

De overige bestuursleden zullen de lopende zaken en de taken van beide personen, zo goed als mogelijk, tijdelijk overnemen. Twee cruciale functies binnen het hoofdbestuur zijn nu niet meer bezet en het bestuur roept leden en andere betrokkenen met klem op om zichzelf kandidaat te stellen of andere personen aan te dragen voor deze functies.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda