Voetbal

Voorbeschouwingen senioren

Het doordeweekse programma heeft het 1e elftal in de 1e klasse helaas niet de broodnodige punten opgeleverd. De thuiswedstrijd tegen Oranje Nassau uit Groningen ging met 3-0 verloren. Zeerobben zacht de achterstand op de mede-degradanten niet groter worden omdat ook Balk en FC Burgum hun wedstrijd verloren. 

 

Voor morgen staat een thuiswedstrijd tegen PKC op het programma. In de eerste wedstrijd van het seizoen won Zeerobben met een eclatante 0-5. Dat beloofde wat voor de rest van het jaar. Helaas zijn er verscheidene redenen aan te voeren om de teloorgang tot aan de winterstop te verklaren. De revival in februari beloofde veel goeds, maar het ruime verlies bij Balk was een breekpunt. Het is nog niet gespeeld natuurlijk, maar het wordt wel telkens moeilijker. Hoewel de concurrentie ook geen potten kan breken, dus van die twaalf nog te pakken punten moet zaterdag de eerste drie bijgeschreven worden.

Zaterdag 14 mei, Zeerobben – PKC, aanvang: 15.00 uur.

 

De beloftes van Zeerobben hebben een ijzersterke eindsprint ingezet. Uit de laatste zes wedstrijden werden maar liefst twaalf punten behaald en afgelopen dinsdagavond waren er weer 3 punten door de thuiswedstrijd tegen FC Meppel met 4-1 te winnen na een 0-1 ruststand. Het is razend spannend in de hoofdklasse. De ploegen onderin staan dicht bij elkaar en er is nog niks beslist. Morgen spleen de beloftes wederom een thuiswedstrijd. Dan komt HZVV op bezoek die 1 punt minder heeft dan Zeerobben. Aanvang wedstrijd 12.30 uur. 

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda