Voetbal

Voorbeschouwing Zeerobben-Broekster Boys
Wie haakt aan bij de middenmoot?

Met beide één overwinning en twee keer verlies is het zaterdag 16 oktober toch wel een belangrijk duel. Wie kan zich melden in de middenmoot, of mag je zo’n vraag niet stellen in dit nog prille voetbalseizoen 2021/2022. 

Afgaand op uitslag van de laatste thuiswedstrijd tegen Broekster Boys van 5 oktober 2019 behoort een gelijkspel ook tot de mogelijkheden, het werd toen 0-0 in een confrontatie, die spannend was tot de laatste seconde. In de retourwedstrijd wonnen de groenwitten ruim met 1-4, deze overwinning was toen noodzakelijk om buiten de degradatiezone te blijven. Tot de hoogvliegers behoorden beiden niet in de laatste, gebroken competities.

Als eventueel ijkpunt, dient misschien de wedstrijd tegen d’Olde Veste. Immers in de slotminuten wisten de Steenwijkers zowel in Damwoude als Harlingen de overwinning veilig te stellen. Een andere overeenkomst is de samenstelling van de selectie. Veel aanvulling komt uit de eigen kweek en dat is voor de eerste klasse E misschien wel uitzonderlijk.

Men rekent op een grote publieke belangstelling van beide teams en heten de gasten uit Damwoude dan ook van harte welkom op het Oostersportpark in Harlingen. En men hoopt op een spannende en sportieve wedstrijd.

Zeerobben – Broekster Boys, zaterdag 16 oktober, aanvang: 15.00 uur Oostersportpark te Harlingen.

 

Programma voor zaterdag 16 oktober in de eerste klasse E :

VV Balk-Leeuwarder Zwaluwen

Blauw Wit '34-VV Groningen

FC Burgum-VV Winsum

Drachtster Boys-CVV Oranje Nassau G

d'Olde Veste '54-VV Pelikaan S

PKC '83-WHC

Zeerobben-Broekster Boys

|Doorsturen

Uw reactie


BuienradarAgenda