Voetbal

Voorbeschouwing vv Groningen – Zeerobben
Kan Zeerobben het goede gevoel een vervolg geven?

Dat is de vraag die gesteld moeten worden voor aanvang van de volgende competitieronde in de eerste klasse E. Tegenstander vv Groningen  heeft zich genesteld in de grote groep middenmotters met negen punten uit acht wedstrijden. 

De laatste wedstrijd werd in Damwoude met 4-1 verloren van Broekster Boys. Het blijft een knappe prestatie voor een van de kleinste verenigingen uit deze klasse. De laatste confrontatie vond plaats in seizoen 20/21. Vlak voor de lockdown verspeelde Zeerobben een 0-2 voorsprong. 

Zeerobben heeft tot nu toe slechts 3 punten gepakt, 0-5 winst bij PKC. En heeft nadien waren er nederlagen met kleine cijfers. Met name afgelopen zaterdag tegen Winsum waren de druiven zuur. In een prima partij, waarin een groot gedeelte van de wedstrijd met tien man werd geknokt voor de winst, kregen de groenwitten vlak voor tijd toch nog een onverdiend tegendoelpunt te verwerken.

Het goede gevoel en het vertrouwen van we-kunnen-het zal voor het komende duel in Groningen de basis moeten zijn voor een goed resultaat. De strijdlust en het goede voetbal tegen Winsum zal ook nodig zijn tegen vv Groningen.

Zaterdag 27 november, vv Groningen – Zeerobben, aanvang: 14.30 uur.

 

Programma 27 november

Leeuwarder Zwaluwen-WHC

Oranje Nassau G-PKC 83

Burgum FC-Pelikaan S

Winsum-Broekster Boys

Drachtster Boys-Blauw Wit 34

Groningen VV-Zeerobben

Balk-Olde Veste 54 d

|Doorsturen

BuienradarAgenda