Voetbal

Voorbereiding Zeerobben 1 en 2

Hoe het er allemaal uit gaat zien volgend seizoen en wanneer er weer gevoetbald mag worden is voor een ieder nog onduidelijk op dit moment. Toch moet er al vooruit gekeken worden naar het nieuwe seizoen. Daarom zijn trainers en staf de laatste weken druk bezig geweest om een schema te maken ter voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. 

 

Voor de A-selectie zal een nieuwe trainer staan komend seizoen. Berry Zandink uit De Blesse is de opvolger voor de naar Flevo Boys vertrokken Arjen Postma. Zandink komt over van MSC Meppel en maakte als trainer vooral naam in de hoofdklasse van het zondagvoetbal. Hij was onder andere ook drie jaar werkzaam bij Sneek Wit Zwart, dat onder zijn leiding ook nog een jaar uitkwam in de toenmalige Topklasse.

Voor de beloftes van Zeerobben is er niet veel veranderd. Ook komend seizoen zal Camaru van Oostveen deze groep weer onder zijn hoede nemen. De ploeg was aan een goed seizoen bezig in de res. 1e klasse en was koploper op het moment dat de competitie werd stil gelegd. 

 

Programma Zeerobben 1:

De eerste training is op zaterdag 8 augustus. Vervolgens zal er de gehele maand augustus volop getraind worden en ook oefenwedstrijden gespeeld worden: 8 augustus: start 1e training; 15 augustus: Oefenwedstrijd ONS (uit); 22 augustus: Oefenwedstrijd Sneek Wit Zwart (thuis); 25 augustus: Oefenwedstrijd LSC (uit); 29 augustus, 5 september en 12 september: Bekerwedstrijd; 19 september: start competitie.

 

Voor de beloftes ziet de voorbereiding er als volgt uit: 23 juli: start 1e training; 8 augustus: Oefenwedstrijd Drachtster Boys 2 (thuis); 15 augustus: Oefenwedstrijd Leovardia 2 (thuis); 22 augustus: Oefenwedstrijd ONS (o21) (thuis); 25 augustus: Oefenwedstrijd QVC (thuis); 29 augustus, 5 september en 12 september: Bekerwedstrijd; 19 september: start competitie.

 

 

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda