Voetbal

Voetbalkamp Zeerobben

Tijdens de meivakantie was het weer zover. Alweer voor de 30e keer werd het Voetbalkamp voor de JO13 en JO11 tweedejaars van Zeerobben georganiseerd. En ondanks het feit dat veel kinderen op vakantie waren vertrokken maandagochtend toch nog 45 kinderen en 13 begeleiders richting Vlieland. 

Na de installatie op de Vliehorst stonden de vaste onderdelen weer op het programma zoals het oriëntatiespel, het voetvolleytoernooi en ’s avonds het bosspel. Op de tweede dag een leuke verrassing. Na de spelmorgen konden de kinderen op het strand onder een heerlijk zonnetje boogschieten, strandgolf spelen, strandvoetballen en vliegeren. Er werd volop genoten. De laatste avond staat zoals altijd in het teken van de bonte avond die ook dit jaar weer fantastisch was. Na een korte nachtrust was het de laatste dag opruimen en nog een 4x4 toernooi spelen en als afsluiting lekker zwemmen in het zwembad op Vlieland.

Precies op tijd kwam men weer aan bij de boot. Op de terugreis konden de kinderen nog genieten van patat met een snack en natuurlijk de prijsuitreiking. Rond de klok van zes uur werd de MS Vlieland “binnen gezwaaid” door ouders en overige familie. De kinderen kregen een warm onthaal en hadden thuis vast nog veel te vertellen. Het was ook dit jaar weer een fantastisch kamp dat mede mogelijk werd gemaakt door de sponsoren: Hotel Zeezicht, Eetcafé de Lutine, Jan van Vlieland, Businessclub Zeerobben, Zeerobben 1, Vriendenclub Zeerobben en Smeding Groente en Fruit. Maar misschien wel het allerbelangrijkste waren natuurlijk de vele vrijwilligers die hun tijd weer beschikbaar stelden voor de jeugd van Zeerobben. Op naar 2019!

|Doorsturen