Voetbal

Voetbalkamp 2019

Ook dit jaar staat er natuurlijk weer een voetbalkamp op het programma voor de jeugd van Zeerobben. Al bijna dertig jaar is het voetbalkamp niet meer weg te denken bij de club. Het voetbalkamp is een ‘instituut’ binnen de vereniging. 

Tijdens het voetbalkamp staan er naast een aantal voetbalactiviteiten (o.a. voetvolley, 4 tegen 4) ook allerlei leuke andere activiteiten op het programma (o.a. speurtocht, bosspel, bonte avond). Voetbalkamp is drie dagen feesten met je voetbalvrienden en de enthousiaste begeleiding van Zeerobben.

 

De hoofdbegeleiders van Zeerobben zijn Laurens Bergsma en Esmee Torenbeek. Frank Pietersma zorgt voor ondersteuning achter de schermen. Het voetbalkamp wordt gehouden in de meivakantie van maandag 29 april tot en met woensdag 1 mei a.s. en is voor alle jeugdleden van Zeerobben met geboortejaar 2006, 2007 en 2008, zowel jongens als meisjes. Waar het kamp dit jaar wordt georganiseerd is nog een verrassing en zal binnenkort bekend gemaakt worden. Voor opgave kunnen deelnemers de site van de club raadplegen.  

|Doorsturen

BuienradarAgenda