Voetbal

Voetbalclinic Heerenveen bij Zeerobben

Inmiddels is er ook meer bekend geworden over de voetbalclinici bij Zeerobben die op 11 juli aanstaande door sc Heerenveen georganiseerd zal worden. De clinic is voor kinderen van 6 t/m 14 jaar. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 11 juli van 10.00 tot 12.00 uur op het Oostersportpark in Harlingen.

 

De organisatie van de voetbalclinic is volledig in handen van professionele medewerkers van sc Heerenveen. Sc Heerenveen staat bekend om haar uitstekende jeugdopleiding en komen daarom graag bij Zeerobben langs met deze voetbalclinics. Een geweldig sportevenement waarbij jeugdspelers ervaren hoe het is om een echte profvoetballer te zijn.

De clinic bestaat uit een spelcircuit met onder andere snelheidschieten, vakschieten, partijvoetbal en een training. De invulling is afhankelijk van het aantal deelnemers en leeftijdscategorieën.

 

Kinderen kunnen zich opgeven door vóór donderdag 9 juli een mail te sturen naar activiteiten@zeerobben.nlWilt u daarbij de namen en leeftijden van de kinderen vermelden? Er is een maximaal aantal plaatsen beschikbaar van 80 kinderen. 

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda