Sport

Voetbal - hockey

Zaterdag 16 april stond er een leuke dag gepland op het Harlinger hockeyveld. In samenwerking met het eerste van Hielpen, de Dames en de Heren van HMHC werd er een voetbal hockey dag georganiseerd. s’ Ochtends leek het nog wat bewolkt, maar gelukkig brak na de middag toe de zon door. 

Om 13:00 uur begonnen de teams aan een gezamenlijke warming up onder leiding van de hockeyers. Eerst een aantal keer heen en weer rennen om vervolgens series te lopen. Na deze warming up gingen de voetballers onder leiding van Daniël de basics van hockey aanleren. Het is even wennen met zo’n stick in je hand, maar hoe vaker je het gaat doen hoe makkelijker wordt. Dit gold ook aan de andere kant van het veld waar de hockeyers onder leiding van Kerst the basics van voetbal aanleerden. Voor de een is het voetbal wel weggelegd, echter zijn er ook altijd een paar die beter kunnen blijven hockeyen ;).

 

Voor deze dag waren alle spelers gemixt verdeeld over drie teams. Dit om elkaar beter te leren kennen maar ook om de tegenstand in de wedstrijd gelijk te houden. Al met al werden er leuke voetbal en hockey potjes gespeeld waardoor er mooie acties werden gemaakt en iedereen elkaar steeds beter wist te vinden. Zo werden er ook een aantal doelpogingen gecreëerd, echter was scoren soms nog een beetje een dingetje als je normaal een stick in je hand hebt of juist niet.

 

Na en sportieve en leuke dag op het veld werd deze dag voortgezet naast het veld. Een biertje gaat er na zo’n dag natuurlijk ook wel in. Vervolgens hebben de teams nog met elkaar kunnen genieten van pizza en daarna werd het feestje voortgezet in de kantine. Ook hier bleef het nog enige tijd gezellig en werd de avond voortgezet onder een drankje en een dansje. Zeker voor herhaling vatbaar!

 

Programma HMHC komend weekend

Na het Paasweekend van vorige week waarin er maar een beperkt programma was, wordt er komend weekend wel weer gewoon volop gespeeld door de teams van HMHC. En zelfs op maandag worden er wedstrijden gespeeld, dan spelen de trimhockeyers hun maandelijkse wedstrijden, ditmaal in Emmeloord.

 

Gratis hockey

Heb je altijd al eens willen hockeyen? Of wil je je skills weer opfrissen? Of zoekt je kind een leuke teamsport? Dan is dit je kans! Je kunt tot de zomer gratis komen hockeyen bij HMHC. Meer info vind je op www.Harlingermhc.nl.

 

‘Fout’ feest

Komende vrijdag organiseert de activiteitencommissie van HMHC een ‘fout’ feest voor alle senioren en ouders van leden. Vanaf 21.00 uur is iedereen van harte welkom, maar alleen als je gepast gekleed komt!

 

Programma

Zaterdag 23 april

8.30 Sneek - HMHC MixF1

9.00 Leeuwarden - HMHC ME6

9.00 Leeuwarden - HMHC ME8

10.00 HMHC MB2 - Dash

10.30 HMHC MC2 - Lemmer

12.00 HMHC MC1 - GHBS

12.30 HMHC JB1 - Groningen

13.00 Steenwijk - HMHC MB1

Zondag 24 april

10.45 Roden - HMHC Dames

11.00 HMHC Veteranen - Assen

12.45 HMHC Jong Dames - Roden

14.45 Meppel - HMHC Heren

Maandag 25 april

20.30 Trimhockey in Emmeloord

|Doorsturen

BuienradarAgenda