Sport

Verrassingstocht

Op 6 juli is de jaarlijkse verrassingstocht gevist van HSV de Voorn, HSV De Deinende Dobber en HSV Ons Genoegen. Er waren elf deelnemers en er werd gevist van 9.15 uur tot 14.30 uur. Voorafgaand aan de wedstrijd weet niemand, uitgezonderd de organisator(en) waar gevist gaat worden. 

Na enig zoekwerk, op de gekozen locatie bij Tijnje stond te veel begroeiing, kwamen de vissers uiteindelijk terecht bij de Opsterlandse Compagnonsvaart te Hemrik. Tot 12.00 uur was het droog en bewolkt, daarna heeft het een paar uurtjes stevig geregend. De vangsten waren niet geweldig, er is wat kleine vis gevangen en sommige vissers hadden een flinke brasem. Siem Vos begon meteen goed te vangen en wist dit tot het einde vol te houden. Hij bood een net vol kleine vis aan ter weging en werd hiermee winnaar. Na afloop werd heerlijk gegeten in Café Restaurant Overwijk te Tijnje.

 

De uitslag was als volgt:

1) Siem Vos, 1.820 gram

2) Bert Dorenbos, 1.710 gram

3) Ruud de Boer, 1.640 gram

4) Goos van der Kooi, 1.340 gram

5) Nick Roskam, 1.180 gram

6) Wil Bakker, 360 gram

7) Rob den Boer, 340 gram

8) Roan de Jong, 250 gram

9) Rienk Groothoff, 125 gram

 

Piet Topma en Teake Wielinga boden geen vis aan ter weging en eindigden daarmee onderaan. Nick Roskam ving aan de winkle picker een dikke zeelt.

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda