Voetbal

Veel volgers Zeerobben social media

Het veel gevolgde Twitter-account van Zeerobben, onder de naam @ZeerobbenTweets, beleefde afgelopen weekend een historisch hoogtepunt. Toen werd namelijk de magische grens van maar liefst 2.000 volgers gebroken. Dat zijn dus tweeduizend mensen die vrijwel dagelijks alle berichten, wetenswaardigheden, nieuwtjes of verwijzingen naar artikelen op de website lezen. 

Piekmomenten zijn uiteraard de wedstrijdverslagen op zaterdag van met name het eerste elftal. Volgers worden dan live op de hoogte gehouden van het wedstrijdverloop van het Vlaggenschip van de club. In 2010 werd Zeerobben actief op Twitter en sindsdien zijn er inmiddels zo’n 16.000 Tweets verzonden. 

Ook op andere Social Media kanalen is Zeerobben zeer actief met berichtgeving en heeft het veel volgers. Het Instagram account @Zeerobben1953 heeft thans 1.449 volgers en ook daar worden vrijwel dagelijks berichten gepubliceerd. 

TikTok is het nieuwste social mediakanaal waar Zeerobben nog maar kort actief is, ook weer onder de naam Zeerobben1953. Daar hebben zich in korte tijd toch al 237 vaste volgers gemeld. Dit account is nog in ontwikkeling, maar de eerste stappen zijn gezet en gezien de populariteit van TikTok onder de jeugd zal dit medium ook bij Zeerobben waarschijnlijk snel groeien. 

|Doorsturen

Uw reactie


BuienradarAgenda