Voetbal

Tweede Wintertoernooi Zeerobben

Vorig jaar werd er door de jeugdafdeling van Zeerobben voor het eerst een wintertoernooi georganiseerd tijdens de winterstop. Dat is zo goed bevallen dat op zaterdag 12 januari 2019 de tweede editie van start gaat. Natuurlijk blijft het een gok gezien de winter die wel of niet kan invallen. Maar de organisatie en de deelnemers zijn zo positief gestemd dat iedereen er nu al klaar voor is. 

De organisatie, onder leiding van hoofd jeugdopleiding Koos Heising, pakt het dit keer groots aan. Dit jaar komen er maar liefst zes leeftijdscategorieën in actie. Ook de jongste jeugd schuift dit keer aan zodat dit jaar JO17, JO15, JO12, JO11, JO10 en JO8 meedoen. In totaal zullen er 34 teams meedoen. Daarom duurt het toernooi dit keer van 9.00 tot 17.00 uur.

Coördinator wedstrijdzaken, Gerrit Riem, heeft het speelschema al rond. De laatste puntjes worden nu op de i gezet en dan kan het programma de deur uit.

Tijdens de voorbereidingen bleek al snel dat verenigingen graag meedoen aan dit toernooi dat gezien wordt als een ideale voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Dat resulteerde in een aantrekkelijk deelnemersveld hetgeen blijkt uit de verenigingen die toegezegd hebben te komen: FC Den Helder, Broeksterwalden, Blauw Wit, LSC, ‘d Olde Veste, Reiger Boys, vv Heerenveen, Be Quick Groningen, sc Bolsward, SWZ Sneek, FVC, Stiens en natuurlijk Zeerobben.

 

Het kan niet anders dan een prachtige dag worden. Mocht er geen sneeuw en ijs liggen dan is het Oostersportpark die dag een prima alternatief voor de liefhebbers van jeugdvoetbal. 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda