Sport

Twee kampioensteams TV Ready

Twee kampioensteams leverde de KNLTB najaarscompetitie 2018 op voor TV Ready: het team van captain Ronald Vonk en het team van captain Karla van Dijk.

Het team van captain Ronald Vonk wist in de derde klasse herendubbel op zaterdag op overtuigende wijze de beker binnen te halen. Van de 24 partijen werden er 22 in winst omgezet. In het individuele klassement van in totaal 31 spelers eindigde Vince Ypma bovenaan, door maar liefst elf van de twaalf partijen te winnen. Mogelijk komt dit doordat Vince steeds voldoende nachtrust krijgt. Als dat toch nog dreigt mis te lopen, mag hij zelfs de fiets van trainer Fenno Leeuwerke lenen om nog op tijd in zijn bedje te liggen.

Mogelijk nog indrukwekkender was het kampioenschap van captain Karla van Dijk en haar Damesdubbelteam. Dit team kwam uit in de derde klasse op vrijdagavond. Karla’s Pink Ladies, waaronder Marjo Zeilstra, moeder van Vince, wonnen 19 van de 20 partijen. De zes Harlinger dames bezetten in het individuele klassement van 43 deelnemende dames, de eerste vijf plaatsen! Gedeeld op de eerste plaats met winst in al hun acht partijen, powergirl Gea van der Schaaf en de technisch begaafde Yolande Verplanke. Een fantastische prestatie van dit team, waarin velen voor het eerst met elkaar samen speelden. Foto’s kunt u bekijken op www.tvready.nl of op Facebook.

 

|Doorsturen