Sport

Twaalf medailles voor V&K-stenenman Harlingen

De turnsters hebben ontzettend goed gepresteerd op deze Noord Nederlandse kampioenschappen. V&K-stenenman organiseerde deze wedstrijd in de Waddenhal. 

Dit brengt enige organisatie met zich mee omdat er een turnvloer en vele toestellen moet worden opgebouwd en mede dankzij Aalders Timmerwerken en de vele vrijwilligers was dit vrijdag snel voor elkaar. Door de strakke organisatie en vele vrijwilligers heeft men een topdag gehad.

 

Uitslagen:

Demi Jaspers 2x brons; Bente Reitsma 1x zilver; Juul Aalders 2x zilver; Senna de With 2x goud; Chariza Miedema 5e plaats; Berber Koornstra 1x zilver 1x brons; Michelle Bergsma 4e plaats; Chantal Hietkamp 1x goud 1x brons; Noortje Zijlstra 7e en 10e plaats. Zij turnde voorlopig haar laatste wedstrijd want zij gaat naar het buitenland en heeft zich op de Friese kampioenschappen toestel een mooi seizoen afgesloten. 

 

De trainster Marian van Dijk-Talsma is dan ook zeer trots op de resultaten van dit seizoen. De turnsters werken vier keer per week ontzettend hard en zijn hier dan ook super voor beloond. Straks kunnen ze genieten van de vakantie en dan op naar het volgende seizoen.

 

|Doorsturen