Sport

Trimhockeyers spelen gewoon door op het veld

In Harlingen staan zowel op vrijdagavond als maandagavond twee groepen met trimhockeyers op het veld. Zij trainen ook in de winterperiode gewoon buiten door, zolang het weer (geen vorst) dit toelaat. Trimhockey teams bestaan uit zowel dames als heren en zijn gericht op iedereen die wil (leren) hockeyen. Dit zijn vaak ouders van leden, maar ook dames of heren die ooit al eens gehockeyd hebben of gewoon lekker een keer in de week buiten willen sporten.

 

Een keer per maand spelen de trimmers een aantal wedstrijden tegen teams van de andere hockeyclubs in Friesland. Op de maandag voor de kerstvakantie werd bijvoorbeeld in Leeuwarden een wintertoernooi gespeeld door Leeuwarden, Drachten, Sneek en een team uit Harlingen. De uitslagen worden niet bijgehouden, maar het was weer een geslaagde en gezellige avond met wederom een prima derde helft.

Ook zin om met hockey te beginnen of het weer op te pakken? Je bent van harte welkom om mee te trainen op maandagavond om 20.00 uur (heren en dames) of op vrijdagavond om 18.45 uur (dames) aan de Westerzeedijk.

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda