Sport

Trimhockeyers HMHC doen weer goede zaken

Afgelopen maandag waren er weer een trimhockeywedstrijden in Harlingen. De teams van Leeuwarden, Emmeloord en Sneek speelden wedstrijden tegen elkaar op een verder leeg hockeycomplex aan de Westerzeedijk. Voor de wedstrijden kon er nog wel een kop koffie of thee worden gedronken door de spelers, maar na afloop was er helaas geen gezellige nazit.

 

De eerste wedstrijd speelden de dames en heren van HMHC tegen Sneek. De teams waren aan elkaar gewaagd en het werd uiteindelijk 0-0. De tweede wedstrijd speelde HMHC tegen Leeuwarden, altijd een geduchte tegenstander. Leeuwarden kwam op 0-1, maar met enig geluk werd het uiteindelijk 1-1. Weer prima wedstrijden in een ontspannen sfeer. En met deze beide gelijkspelen blijft HMHC ongeslagen dit seizoen en meedraaien in de top van hun competitie.

Geen wedstrijden zonder scheidsrechters. Deze avond waren Sterre Brouwer, Meike Burkels en vader en zoon Nieuwland bereid gevonden om te fluiten. Dank namens alle trimmers.

 

Ook trimhockeyen? 

Ook zin om weer te komen hockeyen of wil je de basis van deze sociale en gezellige teamsport onder de knie krijgen? Dat kan! Je bent van harte welkom om op maandag (20.15 uur, heren en dames) of donderdag (19.30 uur, dames) mee te komen trainen. Wel graag even aanmelden via TC@Harlingermhc.nl

|Doorsturen

BuienradarAgenda