Sport

Trimhockeyers HMHC blijven goed presteren

De trimhockeyers van HMHC speelden afgelopen maandag weer hun maandelijkse wedstrijden. Deze keer in Emmeloord, waar het heerlijk voorjaarsweer was en er prima gehockeyd werd. Er werd weer uitstekend gespeeld waarbij HMHC de virtuele eerste plek in de competitie kon vasthouden.

De eerste wedstrijd werd door HMHC gespeeld tegen Leeuwarden. Altijd spannend! Harlingen speelde echter uitstekend en won uiteindelijk met 1-0. Coach Erik kon tevreden zijn en zag zijn team een van de beste wedstrijden van dit seizoen spelen.

 

Tegen Sneek werd het echter wat lastiger. Sneek startte sterk en zette Harlingen onder druk. HMHC kwam echter goed onder de druk uit en leek zelfs even het initiatief over te nemen. Na een grote serie strafcorners was het uiteindelijk toch Sneek dat met 3-0 won.

 

Maar bij trimhockey gaat het natuurlijk vooral om de gezelligheid en ook deze keer was het weer een geslaagde derde helft. Emmeloord was een goede gastheer en verzorgde de hapjes en drankjes, waarbij de HMHC-ers tevreden terug keken op deze avond.

 

Ook zin om je hockey skills weer op te poetsen? Of altijd al eens willen hockeyen? Iedereen van 18 jaar en ouder kan meedoen bij trimhockey, dames en heren. Op maandag traint er een gemengde groep om 20.15 uur en op donderdag een damesgroep om 20.00 uur. Je bent van harte welkom aan de Westerzeedijk!

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda