Voetbal

Trainingsdag Zeerobben

Afgelopen zaterdag is de A-selectie van Zeerobben de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen. Er stond een trainingsdag op het programma. Door vakanties en weekendjes weg was er nog maar een zeer select gezelschap (12 man). Volgens trainer Zandink werd er prima getraind waarbij, naast het conditionele aspect, veel aan de balgewenning is gewerkt.

Daarna was er een gezamenlijk lunch in de kantine natuurlijk bereid door Nel Kingma. Daarna vond de loting voor het voetvolleytoernooi plaats en dat werd komisch. Om met name de koppeling (door het lot) van de twee keepers Jacob de Vries en Jouke Bosje werd smakelijk gelachen. Maar wie het laatst lacht …

Enkele sponsoren werden bereid gevonden om een eerste prijs beschikbaar te stellen en die hadden geen half werk geleverd. Er werd namelijk een Weekend voor het winnende team gesponsord. Dit verhoogde onmiddellijk de motivatie en het arbeidsethos bij de mannen. Er werd dan ook op het scherpst van de snede gestreden. Met de uiteindelijke finale kwalitatief als absolute hoogtepunt van de middag.

Team Jacob de Vries & Jouke Bosje hadden ‘héle zware tegenstanders’ in Marijn Helfferich en Cyrus Boerman… maar er was maar één team dat als laatste lachte en de meer dan verdiende overwinning opeiste.

Jacob & Jouke wonnen naast de ‘eeuwige roem’ dan ook een Weekend voor het héle team. 

Morgen de eerste oefenwedstrijd tegen hoofdklasser ONS. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda